Tijdens een leuke sportdag in Sporthal Essesteijn kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar kennismaken met maar liefst zeven verschillende sporten (archieffoto SenW).
Tijdens een leuke sportdag in Sporthal Essesteijn kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar kennismaken met maar liefst zeven verschillende sporten (archieffoto SenW).

Leuke activiteiten voor kinderen in herfstvakantie

Actueel 977 keer gelezen

Leidschendam - Ook deze herfstvakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen. SenW heeft zich een nieuw herfstvakantieboekje uitgebracht met sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om hen zo een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Kom bijvoorbeeld mee naar zee, verschillende sporten doen tijdens de Sport-In, suppen of skateboarden.

Op maandag 19 oktober ga je Mee Naar Zee (8 t/m 12 jaar) en ontdek je het strand, de zee en de duinen tijdens een gave expeditie in Meijendel; vertrek bij SenW vanaf de Dobbelaan in Leidschendam. De Sport-In (6 t/m 12 jaar) op dinsdag 20 oktober van 11.00 tot 15.00 is een leuke sportdag in Sporthal Essesteijn aan de Elzendreef 20 in Voorburg waarbij kinderen van 6 tot en met 12 jaar kennismaken met maar liefst zeven verschillende sporten (vanaf 10.00 uur kun je je aanmelden).

Op woensdag 21 oktober kun je naar Sup je Suf (10 t/m 12 jaar en B-diploma verplicht); een leuke sup-activiteit aan de Vliegermolen plas. De week wordt afgesloten met een skateboard clinic (8 t/m 14 jaar) op het Skatepark bij Leidsenhage op donderdag 22 oktober.

Via www.senw-lv.nl kun je de activiteiten en alle nodige informatie in de agenda vinden. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde herfstvakantie activiteit kan beleven. Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar gezorgd wordt voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event.

Wil je ook graag meedoen? Vergeet dan niet om je in te schrijven! Je vindt in de flyer of in de agenda op www.senw-lv.nl per activiteit hoe en bij wie je dat kunt doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant