Spelmoment uit het duel tussen de heren van Cartouche en Qui Vive (foto: pr Cartouche).

Heren Cartouche behalen tweede winstpartij

Sport 270 keer gelezen

Voorburg - De mannen van Cartouche speelde zondag tegen Qui Vive, de nummer 12 uit de competitie.

De ploeg spelend op sportpark de Kwakel wist tot op heden nog geen punten te winnen in de promotieklasse, kansen voor Cartouche om de nederlaag van vorige week weg te poetsen. Cartouche schoot uit de startblokken en had al na 10 minuten een 0-2 voorsprong te pakken. Na 5 minuten gaf Matthijs van Aken twee splijtende passes die door Timmo Kranstauber en Pepijn Smit werden verzilverd.

De wedstrijd werd vervolgens voornamelijk gedomineerd door balbezit en frivoliteit van de ploeg uit Voorburg en dat resulteerde ook in de 2e goal voor Kranstauber uit een strafcorner. Na de rust nam Cartouche wederom de leiding over het veldspel, maar ondanks kansen en strafcorners bleef de stand in het 3e kwart steken op 0 - 3. Qui Vive kreeg in het 4e kwart nog een strafcorner die van richting werd veranderd bracht zo de tussenstand op 1 - 3. Het slotakkoord was voor Cartouche, dat door een goal van Yorick van der Vis de eindstand van 1 - 4 bepaalde.

De formatie uit Voorburg heeft hierdoor hun tweede winstpartij te pakken en maakt zich op voor een topwedstrijd tegen koploper SCHC.