Afbeelding

Dames Cartouche kunnen voorsprong niet vasthouden

Sport 231 keer gelezen

Voorburg - Zondag speelden de dames van Cartouche uit tegen Almere.

Afgelopen seizoen resulteerde dit twee keer in een gelijkspel. Na een goede trainingsweek hadden de dames er met zijn allen het volle vertrouwen in.

Cartouche begon fel aan de wedstrijd en gaf goede druk. Een goede actie in de cirkel resulteerde in een strafcorner. De bal werd op de plank gesleept, wat de Voorburgse vrouwen op een 1-0 voorsprong bracht. Net voor het einde van de 1e helft kreeg Cartouche nog drie strafcorners tegen, maar deze gingen er niet in doordat alle ballen eruit werden gelopen.

Zo gingen de Voorburgse handbalsters met een goed gevoel de 2e helft in. Na wat kansen die Almere kreeg, maar er niet ingingen werd het nog erg spannend. Cartouche probeerde er nog 2-0 van te maken, maar dit lukte maar niet.

De laatste vijf minuten van de wedstrijd kwam de ploeg ook nog eens met 10 ‘man’ te staan dus moest iedereen extra hard werken om de winst binnen te slepen. Helaas belandde de bal de laatste minuut in de cirkel en tipte Almere deze erin; 1-1.