De 16-jarige Julia Vos won in de groep tot 21 jaar met haar zang, waarbij zij zichzelf begeleidde op de gitaar ( foto Dennis Simonis).
De 16-jarige Julia Vos won in de groep tot 21 jaar met haar zang, waarbij zij zichzelf begeleidde op de gitaar ( foto Dennis Simonis).

Roselie en Julia winnaars Slotpodium Talentenloods

Actueel 480 keer gelezen

De finale van het Slotpodium Talentenloods was zondag 1 november spannend met zoveel jeugdig talent in Theater Ludens.

In de jongste groep werd Roselie Houwert (10) van St. Dans aan de Vliet unaniem gekozen door de jury. Zij overtuigde met haar klassieke dans als een pop. In de groep 12-21 jaar werd de 16-jarige Julia Vos de Final Talent met haar zang, waarbij zij zichzelf begeleidde op de gitaar. Presentator Angelique Schipper vroeg Julia volgend seizoen terug te komen met een zelfgeschreven nummer. Beiden kregen een mooie prijs van Haenen Muziek. Roselie Houwert mag een studio-opname maken en Julia krijgt een masterclass singer/songwriter.
Dankzij de livestream van Midvliet kon iedereen ondanks Corona de finale thuis bijwonen. De uitzending van de jongste groep wordt herhaald op vrijdag 6 november om 20.00 uur. De uitzending van de groep 12-21 jaar wordt herhaald op zaterdag 7 en zondag 8 november om 20.00 uur via midvliet.nl.

In 2021 zijn de Podiumavonden voor jeugd van 12-21 jaar themagericht. Donderdag 21 januari wordt een Muziekpodium, donderdag 11 februari Dans in samenwerking met St. Dans aan de Vliet, vrijdag 19 maart Klassieke ensembles in samenwerking met het Huygensfestival en donderdag 15 april Theater, waaronder cabaret en musical. Opgeven kan via Talentenloods.nl.

In de jongste groep werd Roselie Houwert (10) van St. Dans aan de Vliet unaniem gekozen door de jury. Zij overtuigde met haar klassieke dans als een pop (foto: Dennis Simonis).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant