Afbeelding

Medewerker supermarkt krijgt klappen van man bij greep in kassa

Actueel 313 keer gelezen

Voorburg - Bij een supermarkt aan de Parkweg in Voorburg vond op woensdag 4 november rond 20.45 een winkeldiefstal plaats waarbij geweld gebruikt werd.

Een medewerker hielp een klant die wat kwam afrekenen. Tijdens het openen van de kassalade deed de man onverwacht een greep in de kassa. De medewerker probeerde de man tegen te houden door zijn arm vast te pakken. Hierop gaf de man tweemaal een klap tegen de borst van de medewerker.

Signalement
De man maakte een geldbedrag buit en rende daarna de winkel uit in een onbekende richting. Op camerabeelden is te zien dat het een donker getinte man betrof van ongeveer 20 jaar oud met een ongeschoren gezicht en op zijn hoofd kort gemillimeterd haar (bijna kaal) en ca. 1.75 m lang. Hij droeg donkere kleding (geen mondkapje).

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u wat gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld misdaad Anoniem via 0800 7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant