Zondag is te zien of Gigi Springer uit Voorburg de winnares wordt van de missverkiezing 'Op weg naar Canes' (foto: Henk Ros).
Zondag is te zien of Gigi Springer uit Voorburg de winnares wordt van de missverkiezing 'Op weg naar Canes' (foto: Henk Ros).

Gigi Springer bij laatste twee in RTL4-programma 'Op weg naar Cannes'

Actueel 1.738 keer gelezen

De Voorburgse Gigi Springer staat in de finale van het RTL4 programma ‘Op weg naar Cannes’. Dit is een Nederlandse initiatief van Carolien ter Linden, die deze internationale verkiezing al vijf jaar lang organiseert vanuit haar modellenbureau ‘Passarella Moda’.

Carolien verdiende zelf op hoge hakken haar sporen in de modellenwereld en is al jaren een bekend gezicht in Cannes tijdens het wereldberoemde filmfestival. Daarnaast presenteert zij diverse televisieprogramma’s op RTL4 en ook grote evenementen.

Het Franse Cannes is de droomstad voor vele modellen. In het televisieprogramma ‘Op weg naar Cannes’ op RTL4 worden tien Nederlandse modellen gevolgd die kans maken op de sjerp en het kroontje bij ‘Miss Festival du Cannes’. De modellen hebben in de afgelopen maanden allerlei opdrachten uitgevoerd, zoals shows gelopen voor modeontwerper Addy van den Krommenacker, een fotoshoot in bruidskleding en zelfs is er een vrolijke Kerstclip opgenomen. Onlangs kregen de deelneemsters de opdracht om penalty’s te schieten in het voetbalstadion Gelredome van Vitesse op keeper Patrick Ax en om oud-profvoetballer Theo Janssen te ontmoeten

RTL4 volgde de Nederlandse selectie 10 weken lang. Hierin zag je de deelneemsters alles geven wat er voor nodig is om de missverkiezing te winnen. Door de Corona kon de finale echter niet in Cannes worden opgenomen. Dat vonden de finalisten Gigi en Juli totaal niet erg; zij zitten nu op het zonnige Curaçao.

Kijk zondag om 15.55 uur op RTL4 en Videoland naar ‘Op weg naar Cannes’ om te zien wie de winnaar van het programma wordt: Julie, of Gigi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant