Ed Struijlaart speelt op zondag 17 januari een écht live intiem soloconcert in Het Veur Theater (foto: Rutger van der Bent).
Ed Struijlaart speelt op zondag 17 januari een écht live intiem soloconcert in Het Veur Theater (foto: Rutger van der Bent).
THEATER

Verkoop kaarten Het Veur Theater start 12 december vanaf 12.00 uur

Actueel 296 keer gelezen

Leidschendam - De kaartverkoop voor de voorstellingen van het 1e kwartaal van 2021 start zaterdag 12 december om 12 uur op www.hetveurtheater.nl

“We hebben weer een mooie programmering voor de start van het nieuwe jaar”, zegt Oscar van Schijndel, programmadirecteur van Het Veur Theater. “Natuurlijk volop cabaret, maar ook mooie muziek en grappige kindervoorstellingen.”

Ed Struijlaart speelt op zondag 17 januari een écht live intiem soloconcert in het theater. Zijn Quarantaine Sessions waren begin dit jaar een groot succes en werden opgevolgd door zijn eerste Virtuele Theatertour.

“Met het theatercollege van Bram Bakker, op donderdag 4 februari, brengen we eens iets heel anders naar het theater.”, aldus van Schijndel. ‘Opgebrand’ is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht van de bekende psychiater. Soms treurig en emotionerend, maar ook hilarisch en lachwekkend. Er worden geen pillen gepromoot, geen mindfulness en wellicht wordt u zelf op ideeën gebracht in dit interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Samen met de kinderen gaat theaterduizendpoot Ton Meijer op zondag 7 maart op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Als echte piraten wordt gestart met een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. Ton vertelt over Aadjes verjaardag en vieren deze. Daarna laat Ton een tand trekken door het publiek. Aadje heeft namelijk last van een wiebeltand.

Steven Brunswijk onderzoekt op donderdag 4 maart in Het Veur Theater aan of er vrouwen zijn die alles, écht alles, beter willen kunnen dan een man. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs, weet Brunswijk de harten van velen te veroveren. Uw hart ook?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant