Afbeelding

Politie organiseert online Fortnite toernooi

Actueel 545 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De politie Leidschendam-Voorburg organiseert op zaterdag 19 december van 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur een Fortnite toernooi.

Onze host van dit toernooi is TeamJeroentjeee (www.twitch.tv/jeroentjeee/profile). Via zijn Twitchkanaal zal Jeroen het toernooi streamen, dus als je niet bent ingeloot, kan je live meekijken. Via de chat van Twitch kan je ook vragen stellen. Deze worden dan beantwoord door jeugdagenten Melvin en Mandy en de wijkagent van Prinsenhof/Amstelwijk Robin. Mandy en Robin pakken ook zelf de controllers op en gaan de uitdaging met jullie aan.

Er zijn mooie prijzen te winnen. In iedere speelronde krijgt de winnaar 1000 V-bucks en er worden per speelronde 1000 V-bucks onder de andere deelnemers verloot. Deze prijzen worden persoonlijk door de politie langsgebracht met inachtneming van met de Corona regels.

Je kunt je opgeven via de e-mail: gamen.leidschendam-voorburg@politie.nl. Doe dit snel want vol = vol. Je hebt tot begin volgende week om je op te geven. Als je bent ingeloot, ontvang je volgende week een e-mail of app met verdere instructies.

Alle kinderen uit de gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen. Er wordt alleen het speltype solo gespeeld voor PS4, Xbox, PC en Nintendo Switch

Meld in je aanmeldingsmail je voor- en achternaam, je naam waarmee je speelt in Fortnite, je woonplaats en je telefoonnummer. Dit is nodig om je om voor elke ronde een Custom Matchmaking Key toe te sturen. Met deze code kan je dan meedoen met een speelronde in het toernooi. Dit gebeurt via een verzendlijst in Whatsapp. Na het toernooi worden alle gegevens weer verwijderd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant