Sommige activiteiten kunnen ook online worden georganiseerd (archieffoto SenW).
Sommige activiteiten kunnen ook online worden georganiseerd (archieffoto SenW).

Kerstvakantieactiviteiten van SenW die wél doorgaan

Actueel 248 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De buurtcoaches en jongerenwerkers van SenW hebben in samenspraak met de gemeente het activiteitenprogramma voor de kerstvakantie bijgewerkt.

De toffe activiteiten die wel doorgaan zijn verplaatst naar buiten of online. In de agenda op www.senw-lv.nl/agenda vind je de laatste informatie met betrekking tot het programma. Heb je je al opgegeven voor één of meer onderdelen, dan brengt de organisator jou op de hoogte van eventuele wijzigingen of annulering.

Nederland zit helaas weer op slot. Dat betekent dat er ook geen Beweegkriebels activiteiten in de kerstvakantie kunnen worden georganiseerd. Maar om toch samen iets te kunnen doen, wordt op die drie dagen een kort filmpje gedeeld met een leuke Beweegkriebel-activiteit voor thuis. Kijk daarvoor op de Facebookpagina. De meeste activiteiten van SenW zijn in ieder geval tot 19 januari geannuleerd. 

Op SenW-lv.nl vind je een overzicht waarin staat aangegeven wat er nog wel door kan gaan. Dit wordt zoveel mogelijk up to date gehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant