Afbeelding

Groep 8 De Tandem zet zich in voor Voedselbank

Actueel 615 keer gelezen

Leidschendam - Kerst is een tijd van bezinning en van feest, maar zoals bekend is dit niet voor iedereen vanzelf sprekend. Helaas zijn er nog te veel mensen die het moeten doen met de voedselbank, iets wat natuurlijk verschrikkelijk is.

De kinderen van groep 8 van Daltonschool de Tandem uit Leidschendam hebben daarom de koppen bijelkaar gestoken en zijn een inzameling gestart voor voedselbanken.nl Leidschendam Voorburg. In verschillende groepjes zijn zij de verschillende wijken ingegaan en hebben een ieder gevraagd wat te doneren. Het resultaat was geweldig, zo zie je maar dat in tijden als deze iedereen voor elkaar klaarstaat.

Ook de voedselbank was zeer te spreken over de actie van deze toppers en was blij met de ingezamelde producten. Sem, Julia, Mees, Dewi, Melany, Veerle, Sophie, Abel, Beau, Dean, Bick, Brigitte, Loekie en Alicia hebben op deze manier laten zien dat ze niet alleen aan zichzelf denken en wensen iedereen onwijze goeie feestdagen en dat iedereen mag genieten op zijn of haar eigen manier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant