Pieter Oorlog van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken wenst u fijne kerstdagen.
Pieter Oorlog van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken wenst u fijne kerstdagen.
TIPS

Heeft u al goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Actueel 246 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Wij hebben inmiddels 11 artikelen gepubliceerd over financiën en juridische aangelegenheden. Hier even een kleine samenvatting. Hoe kunt u optimaal belasting besparen? Hoe zorgt u ervoor om uw vermogen zonder veel belasting over te hevelen naar de volgende generatie? Heeft u inzicht wat u op uw pensioengerechtigde leeftijd netto zal ontvangen? Hoe zit het eigenlijk met uw huwelijkse voorwaarden en testament? 

Deze onderwerpen komen allemaal samen binnen een financieel plan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zijn 24/7 uw financiële en juridische coach. Centraal bij het financieel plan staan uw wensen en doelstellingen. Dat kan van alles zijn zoals een tweede huis, studie kinderen, een mooie vakantie enzovoort. 

Wij communiceren helder met u over de haalbaarheid van al uw wensen en doelstellingen. Ook de risico’s brengen wij voor u in beeld met concrete adviezen. Op deze manier bent u in staat om de risico’s (deels) te beperken. Uiteraard is het advies wat wij u geven niet eenmalig. Indien u dat wenst zijn wij voortdurend met elkaar in contact zodat u in alle vrijheid en rust van uw vermogen kunt genieten. 

Een mooie start in het nieuwe jaar is een volledig financieel plan voor nu en in de toekomst. Hierdoor heeft u een goede balans tussen het leven nu en later. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken wenst u fijne kerstdagen!

www.foreburgh-fp.nl , tel. 070-4442222.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant