Een groep fietsers (toen het nog kon) bijeen (toen het nog mocht). Foto: pr.
Een groep fietsers (toen het nog kon) bijeen (toen het nog mocht). Foto: pr.

Klimmende Règâhs halen toch nog ruim 70.000 euro op voor Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis

Actueel 364 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Klimmende Règâhs hebben het afgelopen seizoen toch nog 70.208,45 euro weten op te halen voor Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Omdat veel activiteiten niet door konden gaan, is dit een bedrag om extra trots op te zijn. Met het opgehaalde geld worden tal van onderzoeken naar kanker gefinancierd. 

De Règâhs zijn een vereniging met circa 20 fietsende en wandelende leden uit de regio Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en Delft, die zich elk jaar inzet voor verschillende goede doelen.

Voordat de coronacrisis losbrak organiseerde het team nog een pubquiz in de Drie Heeren in Pijnacker, een sponsorbijeenkomst bij De Resolutie in Rijswijk, de befaamde spinningmarathon in Sportcentrum De Viergang en het benefietdiner in het Witte Paard in Nootdorp. De activiteit waar voorheen het meeste geld werd opgehaald, het feest in het Witte Paard, kon helaas niet doorgaan. De toertocht werd in afgeslankte vorm gehouden.

Van het totale bedrag gaat € 7.500 naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Het grootste gedeelte gaat dus naar Alpe d’HuZes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant