Op de Rembrantrotonde (Parkweg/Rembrandtlaan) in Voorburg waren er pallets en kerstbomen in brand gestoken (foto: Sebastiaan Barel).
Op de Rembrantrotonde (Parkweg/Rembrandtlaan) in Voorburg waren er pallets en kerstbomen in brand gestoken (foto: Sebastiaan Barel).

Onrustige nacht in Voorburg

Actueel 1.579 keer gelezen

Voorburg - Na een relatief rustige jaarwisseling had de brandweer in de nacht van zaterdag op zondag weer flink wat werk aan brandjes die in veel gevallen aangestoken waren. 

Bij de Voorburgse voetbalvereniging Wilhelmus (aan de Groene Zoom in Den Haag) werd een auto op de parkeerplaats (vermoedelijk) in brand gestoken. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al aan alle kanten uit de auto. Het voertuig werd dan ook volledig verwoest. 

Aan de Van Wassenaerstraat in Voorburg vloog een auto in brand op een oprit, waardoor naast het voertuig ook de garagedeur schade opliep en de naastgelegen woning moest worden geventileerd. 

Rond 1.30 uur kreeg de politie een melding van overlast nabij de Dalton School (aan de Loolaan) in Voorburg. Bij aankomst van de politie waren er pallets en kerstbomen op de Rembrantrotonde (Parkweg/Rembrandtlaan) in brand gestoken. De brandweer heeft het vuur geblust. Een wegwijsbord op de rotonde heeft schade opgelopen.

De politie heeft nog in de omgeving gesurveilleerd naar de brandstichters/overlastgevers, maar het is niet bekend of zij nog zijn aangetroffen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant