Op 23 januari presenteert Eric Bouwman de ‘s Gravendreef Liveshow.
Op 23 januari presenteert Eric Bouwman de ‘s Gravendreef Liveshow.
INFORMATIE SCHOLEN

Liveshow op ‘s Gravendreef College is soort digitale open dag

Actueel 481 keer gelezen

Leidschendam - Het ‘s Gravendreef College organiseert op zaterdag 23 januari om 16:30 een liveshow voor groep 7 en 8 leerlingen. Een soort open dag, maar dan digitaal.

Door de huidige coronamaatregelen is het voor groep 7 en groep 8 leerlingen niet mogelijk om middelbare scholen te bezoeken. Om toch de sfeer van een school over te brengen, heeft het ‘s Gravendreef College heeft hier iets leuks voor verzonnen. 

Op 23 januari presenteert Eric Bouwman de ‘s Gravendreef Liveshow. Wat normaal te beleven en zien is tijdens de open dag, wordt nu in de liveshow getoond. De kijker wordt in een klein uurtje meegenomen in de wereld van het ‘s Gravendreef College. Er kunnen live vragen worden gesteld en er worden allemaal handige tips en informatie gegeven door bijvoorbeeld een mentor en leerlingen zelf. 

Tijdens de corona proof liveshow strijden twee teams van leerlingen tegen elkaar in verschillende rondes, bereiden de theaterklas en sportklas een eigen show voor en doet een scheikundedocent van het ‘s Gravendreef College een spectaculair proefje.

De show is zaterdag 23 januari, om 16:30, live te volgen op de youtube pagina van het ‘s Gravendreef College en via www.sgdc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant