Slagerij Voorburg bouwt in 10 jaar tijd uitstekende naam op
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het is alweer 10 jaar geleden dat Slagerij Voorburg zijn deuren opende op de Monseigneur Van Steelaan 219 in Voorburg.</p>

Het is alweer 10 jaar geleden dat Slagerij Voorburg zijn deuren opende op de Monseigneur Van Steelaan 219 in Voorburg.

Slagerij Voorburg bouwt in 10 jaar tijd uitstekende naam op

  •   keer gelezen

Voorburg - Wat gaat de tijd nog snel. Het is alweer 10 jaar geleden dat Slagerij Voorburg zijn deuren opende op de Monseigneur Van Steelaan 219 in Voorburg.

Deze tijd is voorbijgevlogen en de laatste jaren is de gehele slagerij verbouwd. En heeft het afgelopen decennium een goede naam opgebouwd.

De slagerij is meerdere keren in de prijzen gevallen tijdens vakwedstrijden in de prijzen gevallen. Met de erwtensoep, rookworst, grillworst, hachee, goulash en natuurlijk ieders favoriet; de filet americain. Ook mocht de slagerij een keer de publieksprijs de MKB-het Krantje Ondernemersprijs in ontvangst nemen.

André Pompe is sinds 1992 werkzaam als slager, behaalde al zijn vakdiploma’s en had de droom ooit een eigen slagerij te beginnen. Dat is gelukt. Sinds 2011 zijn André en Olga Pompe de trotse eigenaren van Slagerij Voorburg.

“Wij vinden het fijn dat we echt als buurtwinkel worden gezien. Ook in deze tijd, of misschien wel juist in deze tijd, vinden we het ook belangrijk om even tijd te nemen voor praatje”, aldus André. “Boodschappen doen moet leuk gezellig en ontspannen zijn daar gaan en staan we voor bij Slagerij Voorburg. En we zullen iedereen met plezier blijven voorzien van een mooi en heerlijk stuk vlees”.

André heeft echt passie voor zijn vak. “Het slagersvak is mijn passie. Wij willen dat onze klanten optimaal genieten van onze producten en dat kan alleen als je kwaliteit levert”, vertelt hij. “Onze klanten kunnen rekenen op een prettige behandeling en uiteraard producten van de beste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.”

Meer berichten