De Leidschendammer zong  'Before You Go' van Lewis Capaldi bij The Blind Auditions (foto: pr TVOH).
De Leidschendammer zong 'Before You Go' van Lewis Capaldi bij The Blind Auditions (foto: pr TVOH).

Sebastiën van Dorp in The Voice of Holland

Actueel 2.166 keer gelezen

Dat Sebastiën twee jaar geleden tijdens The Voice of Holland tot de Knock-Outs kwam, was voor hem niet genoeg. Hij wil dit jaar de liveshows halen. Nee, hij wil winnen! Inmiddels 23 kilo lichter en zelfverzekerder dan ooit is hij terug bij The Voice of Holland.

De vorige keer was hij onderdeel van Team Sanne (Miss Montreal) Helaas viel de 25-jarige nét voor de grote liveshows af. "Toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: gast, je hebt jezelf echt lekker laten gaan. Dat heb ik aangepakt en ben inmiddels zo'n 23 kilo afgevallen. Een heel nieuwe ik", aldus de zanger.

De Leidschendammer zong deze keer 'Before You Go' van Lewis Capaldi bij The Blind Auditions. De coaches waren erg enthousiast, maar hadden ook enkele tips voor hem. Vooral Anouk was zeer te spreken. Sebastiën koos dan ook voor haar als coach.

Sebastiën moest door een brommerongeval en de knieproblemen die daardoor ontstonden, stoppen met voetballen. Hij beleefde zware tijden. “Vanaf dat moment heb ik muziek opgepakt. Veel piano spelen en ik begon ook weer te zingen. Dat liet ik aan vrienden horen en toen zeiden zij: Dat klink best wel aardig”, aldus Sebastiën.

Nadat het de eerste keer niet lukte, gaat hij nu voor revanche. "Yes! I'm back! Maar hoe gaat het deze keer aflopen...", aldus Sebastiën op facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant