Afbeelding

Meisje brengt politie bos bloemen en chocola

Actueel 379 keer gelezen

Leidschendam - Samen met moeder kwam er vorige week een klein meisje van 4 jaar met haar roze trolley het politiebureau binnengelopen. Vanaf de balie keken de politiemedewerkers omlaag en zagen haar paardenstaartjes en dat zij druk bezig was om een bos bloemen uit haar trolley te halen. 

Moeder gaf aan dat, hoe klein de kinderen ook zijn, zij veel meekrijgen als zij de nieuwsberichten zien. Het meisje was onder de indruk van de rellen waardoor zij bang was geworden. Haar moeder stelde haar gerust door te zeggen dat de politie de stoute mensen en boeven heeft weggejaagd en dat de politie er is om iedereen te beschermen. De medewerkers hoorde het meisje zeggen: “Dank u wel, nu durf ik weer te slapen, jullie beschermen ons.”

Ontroerd waren de medewerkers. Een mooie bos bloemen en de dozen Merci chocolade werd met veel liefde en een brok in de keel aangenomen. Bij het verlaten van het bureau zei het vrolijke meisje:”Ik voel mij veilig nu.... doeiiiiiii”. Namens alle collega’s van bureau Leidschendam-Voorburg werden moeder en het meisje bedankt. Uiteraard kreeg het meisje een kleurplaat mee. “Die ga ik thuis verven,” zei ze nog voordat zij met haar moeder de deur uit liep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant