Midvliet Next: het nieuwe jongerenplatform van Midvliet voor en door jongeren uit Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. (foto: pr Midvliet).
Midvliet Next: het nieuwe jongerenplatform van Midvliet voor en door jongeren uit Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. (foto: pr Midvliet).

Speciale Valentijnsactie van jongerenteam Midvliet Next

Actueel 326 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Jongeren van Midvliet gaan met Valentijnsdag de straat op. Via de Instagrampagina van Midvliet Stories kun je je geliefde verrassen, door hem/haar op te geven voor de speciale Valentijnsactie.

Op 14 februari gaat het jongerenteam langs de deuren om mensen te verrassen met een speciaal cadeautje. De Valentijnsactie vormt de kick-of van het nieuwe jongerenteam van Midvliet: Midvliet Next. Veel jongeren weten niet wat er speelt in hun omgeving. Dit is iets wat het jongerenteam van Midvliet opviel. Met deze gedachte ontstond Midvliet Next: het jongerenplatform voor de jongeren van Leidschendam-Voorburg, Stompwijk en Wassenaar. Het team bestaande uit jongeren tussen de 18 en 27 jaar, wil door middel van korte filmpjes, podcasts en bijzondere acties jongeren op de hoogte houden over lokale activiteiten en acties. Dit doen ze via Instagram, Youtube en Spotify.

Midvliet Stories vraagt jongeren wekelijks naar hun meningen over actuele onderwerpen op straat. De afleveringen van de VlietCast, de podcast van Midvliet Next, bestaan uit interviews met jongeren over uiteenlopende onderwerpen. Met de nieuwe verkiezingen in het verschiet, wil het team achter de VlietCast jongeren stimuleren om te stemmen. Dit doen ze door diverse politieke partijen aan het woord te laten. Naast Midvliet Stories en de VlietCast volgen binnenkort nieuwe initiatieven van Midvliet Next.

Naast de Valentijnsactie van Midvliet Next organiseert Midvliet op Valentijnszondag een speciaal radioprogramma tussen 15.00 en 17.00 uur, waarbij je je geliefde kunt verrassen. Stuur hiervoor een mail naar valentijn@midvliet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant