Patricia van den Ark van het ‘s Gravendreefcollege presenteert het programma om een bijdrage te verdienen voor jouw project (foto: pr).
Patricia van den Ark van het ‘s Gravendreefcollege presenteert het programma om een bijdrage te verdienen voor jouw project (foto: pr).

Win een Buurtbudget voor jouw Buurtactie

Actueel 312 keer gelezen

Leidschendam - Welke Buurt wint een Buurtbudget van €500? Het MDT-team van het ‘s Gravendreefcollege Leidschendam is op zoek naar Buurten die buiten aan de slag willen gaan met leuke acties voor en met de jeugd.

Denk aan de Sportiefste, Gezondste, Creatiefste en Muzikaalste buurt, maar ook aan een Buurtexcursie of Buurtspeurtocht en ga zo maar door. Naar buiten en met elkaar veilig in beweging zijn, daar draait het om! De eerste 7 Beste Buurtacties worden beloond met een Buurtbudget van €500. 

Stuur een filmpje van ongeveer één minuut in vóór 15 maart over jouw idee voor een Buurtactie naar info@midvliet.nl. Een filmpje opsturen kun je (gratis) doen via de website wetransfer.com. Binnen 7 dagen krijg je te horen of jouw Buurtactie beloond wordt met een Buurtbudget. Kijk voor het MDT promotiefilmpje en tips voor jouw filmpje op de website van Midvliet.nl. Vertel wie je bent, in welke buurt je een Buurtactie wilt houden en natuurlijk wat jullie met het Buurtbudget willen doen. 

Het Maatschappelijk Diensttijd-project is een initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg waarin als proef wordt samengewerkt met twee scholen in Leidschendam-Voorburg en maatschappelijke partners. Voor het MDT-project Beste Buurtactie wordt samengewerkt met Dans aan de Vliet, Talentenloods, het jongerenteam van de lokale omroep Midvliet en Vlietwensen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant