Verwacht wordt dat de ruimte van Sintvoorieder1 in het Triadom nu alweer te klein is en daarom gaat de stichting op zoek naar een groter onderkomen.
Verwacht wordt dat de ruimte van Sintvoorieder1 in het Triadom nu alweer te klein is en daarom gaat de stichting op zoek naar een groter onderkomen.

Stichting Sintvoorieder1 zoekt een nieuw pakhuis

Actueel 596 keer gelezen

Leidschendam - Begin 2020 is Stichting Sintvoorieder1 verhuist van de Binckhorst in Den Haag naar het oude Landal GreenParks gebouw (Triadome) in Leidschendam. Verwacht wordt dat die ruimte nu alweer te klein is en daarom gaat de stichting op zoek naar een groter onderkomen.

Voorzitter Esther Blom vertelt: “Achteraf gezien is de verhuizing naar ons huidige pakhuis niet verstandig geweest vanwege de beschikbare ruimte. Toen we erin trokken leek de ruimte groot genoeg. Maar weet je, ik zie hier ook echt wel de voordelen van. We hebben dit pakhuis zo leuk en prettig werkbaar ingericht dat we dit zeker gaan kopiëren naar onze volgende locatie. We hebben het in 2020 goed kunnen oplossen met een extra tijdelijke locatie voor de opslag van de cadeau-pakketten, maar dit jaar moeten we echt verhuizen naar een groter pand.” 

“Stichting Sintvoorieder1 heeft half november 2020 de magische grens van 10.000 cadeau-pakketten overschreden en heeft afgelopen jaar maar liefst 12.500 kinderen blij kunnen maken met een prachtig pakket. Aangezien de verwachting is dat het aantal aanvragen dit jaar nog meer gaat stijgen, zijn we genoodzaakt een nieuwe, ruimere locatie te zoeken waar we een mooi Pakhuis van Sinterklaas kunnen creëren.” 

“Het hoeft zeker geen pand te zijn voorzien van allerlei luxe, maar uiteraard hebben wij wel een aantal wensen”, aldus Esther. “Zo zoeken wij een locatie van minimaal 800 m2 in Den Haag of omgeving, welke wij voor meerdere jaren kunnen huren. De locatie dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen om te kunnen laden en lossen. En als laatste wens moet de locatie over toiletfaciliteiten, stromend water en verwarming beschikken. Uiteraard zijn wij bereid om huur te betalen, maar als stichting zijn wij afhankelijk van subsidies, fondsen en giften. Een sympathiek huurbedrag dat past bij onze stichting is dus gewenst. Weet iemand een locatie, maar voldoet deze niet aan al onze wensen? Dan gaan wij graag in gesprek om te kijken naar mogelijke oplossingen.”

Tips kunt u doorgeven via info@sintvoorieder1.nl. Wilt u meer weten over Stichting Sintvoorieder1? Kijk dan op https://www.sintvoorieder1.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant