Lancering van de nieuwe naam van het Vrijwilligerspunt: LVvoorElkaar (foto: pr).
Lancering van de nieuwe naam van het Vrijwilligerspunt: LVvoorElkaar (foto: pr).

Vrijwilligerspunt heet voortaan LVvoorElkaar

Actueel 286 keer gelezen

Het Vrijwilligerspunt heet vanaf nu LVvoorElkaar: een online platform waar vrijwilligers én (vrijwilligers)organisaties elkaar makkelijk vinden en met elkaar in contact komen.

LVvoorElkaar is partner van NLvoorElkaar, hét landelijke platform voor vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Liesbeth van den Ende van LVvoorElkaar: “Het nieuwe platform sluit helemaal aan op de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van vrijwilligerswerk. De vrijwilliger van nu zet zich bijvoorbeeld graag in wanneer het hem of haar uitkomt: de eigen agenda is leidend; het vrijwilligerswerk moet flexibel zijn. Tijdens corona is gebleken, dat veel inwoners zich graag inzetten voor een ander. Het platform speelt daarop in door bijvoorbeeld een kalender met ‘korte klussen’ aan te bieden. En andersom kan ook: vrijwilligers kunnen zichzelf aanbieden en aangeven waarnaar ze op zoek zijn. Deze mogelijkheid maakt dat organisaties zelf ook kunnen zoeken naar passende vrijwilligers. De look & feel van LVvoorElkaar is hip en trendy en spreekt een breed publiek aan. “

Een nieuwe naam en platform, maar de dienstverlening blijft hetzelfde. Liesbeth: “Vrijwilligersorganisaties kunnen zoals altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het werken met vrijwilligers. En vrijwilligers helpen we met het vinden van passend vrijwilligerswerk. Ook inspireren we iedereen om zich als vrijwilliger in te zetten. En dat onder het motto: goed doen doet je goed!”

Neem een kijkje op www.LVvoorelkaar.nl. Neem voor vragen of en gesprek over vrijwilligerswerk contact op via 070-3370377 of info@lvvoorelkaar.nl (ma t/m do).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant