Afbeelding

Nieuwe collectie bij Inter Comfort Meubelen

Algemeen 436 keer gelezen

Inter Comfort Meubelen staat weer in de startblokken om u te helpen. En dat komt precies mooi uit, want de voorjaarscollectie van 2021 staat er mooi bij. “We zijn al jaren de specialist in lekker zitten”, zegt Marcel Struijk, dus dan moet je zorgen dat de collectie relaxfauteuils en banken er compleet bijstaan. 

Om u een idee te geven: Er staan 48 verschillende relaxfauteuils in de winkel, van klein tot groot. Elke stoel is handmatig te verstellen of elektrisch te verstellen en te leveren in alle kleuren stof of leder. We verkopen ook vele goede banken. Omdat we altijd uitgebreid tijd nemen voor de klant, zorgen wij ervoor dat we de juiste zithoogte adviseren. 

Wij hebben meerdere banken die in meerdere zithoogtes geleverd kunnen worden. Onze hoekbanken kunt u altijd zelf samenstellen, meestal aan te passen per 10 cm. Dus dit pas altijd thuis! Ons nieuwe paradepaardje is ons tafelconcept Comfor-table. Hiermee kunt u uw tafel ( met stoelen) zelf samenstellen. U kiest model tafel, maat blad, keuze van de poot en de kleur. Zo kiest u precies de tafel die in uw woonsituatie past. 

Deze configuratie staat ook om onze site www.intercomfort.nl Als u langs wilt komen om dit allemaal te komen bekijken, moet u een afspraak maken ( bel 0152136109 ). Wij plannen uw bezoek dan in, zodat u veilig kunt winkelen. Wij geven een inruil/korting voor uw oude stoel/bank en krijgt iedere klant een heerlijke attentie cadeau! Kortom, onze collectie staat er weer fantastisch bij en we verwelkomen u graag!

Inter Comfort        
Van Foreestweg 10-14 in Delft
Bel 0152136109
www.intercomfort.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant