Deau den Turk, Sporttalent 2019, werd al eerder uitgenodigd voor de talententraining van AJAX (archieffoto).
Deau den Turk, Sporttalent 2019, werd al eerder uitgenodigd voor de talententraining van AJAX (archieffoto).

Daisy de Zwart en Sienna de Mos uitgenodigd door AJAX

Sport 1.501 keer gelezen

Voorburg - Nadat in een eerder stadium Deau den Turk werd uitgenodigd door de talentenacademie van AJAX om deel te nemen aan de talentdagen voor speelsters O16 hebben nu ook Daisy de Zwart en Sienna de Mos van Wilhelmus eenzelfde uitnodiging mogen ontvangen.

Waar meisjes bij andere verenigingen niet de gelegenheid krijgen om bij de bovenbouw in de selectieteams te voetballen doet Wilhelmus dat wel. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De selectie van dit drietal laat zien dat deze keuze ook gerechtvaardigd is.

Wilhelmus is er als club heel content mee dat wij met deze keuze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het meisjes/damesvoetbal in Nederland. De uitnodiging van AJAX is een fantastische gelegenheid voor de meiden om zich te laten zien en is een beloning voor hun harde werken.

Om het meidenvoetbal binnen Wilhelmus een extra boost te geven zal er dit seizoen nog een open dag worden georganiseerd om nog meer meiden de kans te geven zich verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over meidenvoetbal bij VV Wilhelmus of wil je je aanmelden stuur dan even een mail naar meidenvoetbal@vvwilhelmus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant