Momenteel wordt gewerkt aan een promotiecampagne ‘Laat je Verrassen in Leidschendam-Voorburg’ (archieffoto Dick Janssen).
Momenteel wordt gewerkt aan een promotiecampagne ‘Laat je Verrassen in Leidschendam-Voorburg’ (archieffoto Dick Janssen). Dick Janssen

Promotiecampagne ‘Laat je verrassen in Leidschendam-Voorburg’

Actueel 1.276 keer gelezen

Leidschendam - Naar aanleiding van vragen van de VVD Leidschendam-Voorburg over de promotie van de gemeente in het nieuwe winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands meldt het college dat op dit moment voorbereidingen worden getroffen voor het publiekelijk lanceren van de nieuwe promotiecampagne ‘Laat je Verrassen in Leidschendam-Voorburg’.

Deze campagne is gericht op het profileren van al het moois dat de gemeente Leidschendam-Voorburg te bieden heeft aan zowel eigen bewoners als aan bezoekers (o.a. die van het nieuwe winkelcentrum). Hiertoe wordt onder andere nieuw foto- en filmmateriaal gemaakt van bijzondere plekken binnen de gemeente. Tevens wordt in het voorjaar een nieuwe toeristische website gelanceerd met daarop informatie over bijzondere plekken in de drie kernen, maar ook over exposities en evenementen. Het is een nadrukkelijk onderdeel van de promotiecampagne om bovenstaande informatie en beeldmateriaal te tonen in de nieuwe Westfield Mall of The Netherlands, zodat de bezoekers worden geïnspireerd om ook andere bezienswaardigheden binnen de gemeente te gaan verkennen. Naar verwachting zal vanaf deze zomer gemeentelijke promotie te zien zijn in de nieuwe Mall.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant