Voor de jongste jongens en meisjes is er zaterdag bij SEV een open training, waarbij nieuwe leden kennis kunnen maken met de trainers.
Voor de jongste jongens en meisjes is er zaterdag bij SEV een open training, waarbij nieuwe leden kennis kunnen maken met de trainers.

SEV legt nieuwe trainers voor jongste jeugd vast

Sport 1.090 keer gelezen

Leidschendam - Voetbalvereniging SEV Is druk bezig met de invulling van de trainersstaf voor volgend seizoen. 

De jongste jeugd wordt met ingang van het nieuwe seizoen getraind door Tim Joosten, Mick Stevelink en Yannick van der Veen (JO7 tot en met JO9), Jolanda Timmermans en Leo Bellekom (JO10).

Tim, Mick en Yannick spelen hun wedstrijden voor Forum Sport, maar dat staat een samenwerking niet in de weg. Onbekenden voor SEV zijn de jongens niet: in de loop van dit seizoen zijn ze begonnen met het assisteren van de huidige trainer, René Wieffering. Tim: “Ik heb dit seizoen al mogen proeven aan het trainersvak en het bevalt me hartstikke goed. Ik vind het erg leuk om straks echt met de jongste jongens en meisjes bij SEV aan de slag te gaan.” Jolanda en Leo zijn inmiddels een aantal jaren betrokken bij SEV en initiatiefnemers van de succesvolle SEV Games.

Op zaterdag 1 mei organiseert SEV een open training, waarbij nieuwe leden kennis kunnen maken met de trainers. Aanmelden kan via www.sev-voetbal.nl/opentraining.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant