Minister Hoekstra met het ondernemersechtpaar Bart en Judith Ebbers en Marco Maasse van de brancheorganisatie (foto: pr).
Minister Hoekstra met het ondernemersechtpaar Bart en Judith Ebbers en Marco Maasse van de brancheorganisatie (foto: pr).

Werkbezoek minister Hoekstra aan De Bloemenvink Leidschendam

Actueel 3.309 keer gelezen

Leidschendam - Bloemenwinkel De Bloemenvink aan de Rietvinklaan in Leidschendam kreeg maandag 31 mei minister Wopke Hoekstra op bezoek.

Het Leidschendamse ondernemers echtpaar Bart en Judith Ebbers ging met de minister in gesprek over hun ervaringen tijdens de coronacrisis.

Hoekstra toonde zich zeer geïnteresseerd in hoe deze ondernemers, maar ook de gehele bloemenbranche, deze periode heeft ervaren, wat de gevolgen zijn/waren en waar men vooral tegenaan liep. Na een korte rondleiding in de fleurige winkel door het ondernemerspaar Bart volgde een gesprek aan tafel. Hierbij sloot ook Marco Maasse vanuit de brancheorganisatie Vereniging Bloemist Winkeliers aan, zodat hij zijn ervaringen kon delen met de minister en hem vragen kon stellen.

“Wij zijn op een prettige manier in gesprek gegaan en voelen ons gehoord en begrepen door de minister,” zegt Judith Ebbers. “Soms voelt het alsof de politiek wat ver van ons af staat maar nu was het ineens heel dichtbij. We zijn weer een hele mooie ervaring rijker.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant