Afbeelding

Gasten in radioprogramma Kakafonie op Midvliet FM

Actueel 557 keer gelezen

Leidschendam - Midvliet FM ontvangt op zondag 4 juli in het programma Kakafonie de zangeres Ivana Smeets en muzikant Meindert Inderwisch.

Ivana Smeets is om 12:30 uur het eerst aan de beurt. Zij is bekend geraakt door haar deelname aan het programma ´Ik geloof in mij´ en zo leerde ze Dave van Well kennen. Ze heeft hem gevraagd om een leuk nummer voor haar te maken en dat is gelukt met het nummer ‘Mijn hart dat slaat op hol’. Het is voor Smeets haar derde single. De vorige twee waren ‘Zonder jou’ en ‘Die blik in jouw ogen’.
“Ik ben voor mijn nieuwste single een leuke samenwerking aangegaan met Dave van Well van Dutch Artist Music uit Nijmegen”, aldus Smeets.

Meindert Inderwisch
Meindert Inderwisch komt in Kakafonie vertellen over zijn project Deep Green Suites en muziek te laten horen van het tweede album ‘Everyone’s gone’. “Durven experimenteren met pop en elementen uit de klassieke muziek zijn dingen die mij in The Beatles en The Beach Boys aantrokken. De toevoegingen van George Martin als producer en arrangeur vind ik geniaal.”


Meindert Inderwisch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant