Astrid van Eekelen met bord met boodschap ‘laat je verrassen’ (foto: pr gemeente LV).
Astrid van Eekelen met bord met boodschap ‘laat je verrassen’ (foto: pr gemeente LV).

Campagne Laat je verrassen in Leidschendam-Voorburg

Actueel 432 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Bent u op zoek naar activiteiten en leuke bezienswaardigheden in Leidschendam-Voorburg? Kijk dan op www.lvverrast.nl voor alle bijzondere plekken in de gemeente. 

Van populaire historische bezienswaardigheden, monumenten, musea, theaters, wandelroutes, evenementen tot aan minder bekende plekken met veel inspiratie voor kunst en architectuur.

Vrijdag 9 juli deelt wethouder Astrid van Eekelen samen met een promoteam speciale ‘Laat je verrassen’ waaiers uit vanuit een sloep die over de Vliet vaart. Het eerste uitdeelpunt is bij de sluis in Leidschendam rond 15:00 uur om daarna door te varen naar Voorburg en aan te meren aan de kade nabij de Kerkbrug.

De gemeente zet de campagne ‘Laat je verrassen’ in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Lokale ondernemers en partners uit de horeca, detailhandel, cultuur, erfgoed en recreatie hebben op de website een plekje gekregen. 

“Leidschendam-Voorburg heeft verrassend veel te bieden en met de campagne ‘Laat je Verrassen’ willen wij al het bijzonders dat Leidschendam, Voorburg en Stompwijk in zich heeft zowel on- als offline een podium geven. Met de campagne willen we de schatten uit onze gemeente onder de aandacht brengen bij de inwoners van de gemeente, maar ook daarbuiten”, vertelt wethouder Astrid van Eekelen. 

De komende tijd zal de campagne op steeds meer plekken te zien zijn in de stad. Met promotie rondom toerisme en recreatie zet de gemeente Leidschendam-Voorburg in op éxtra werkgelegenheid en een sterke eigen identiteit binnen de regio.

Wandelen en fietsen
Genieten, cultuur opsnuiven, wandelen en fietsen. Dat zijn de ingrediënten voor de wandel- en fietstochten door Leidschendam, Voorburg én Stompwijk. Gebundeld in de brochure ‘Schatten aan de Vliet’ van het Erfgoedpodium Leidschendam-Voorburg die men kan afhalen bij het VVV-punt in Museum Swaensteyn en bij de verschillende erfgoedlocaties. De routes zijn ook in de izi.TRAVEL-app te vinden.

Mist u nog een leuke activiteit of wilt u meer weten? Mail of bel dan naar mark@lvverrast.nl, tel. 06 536 517 81.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant