Afbeelding

Inter Comfort al meer dan 30 jaar de scherpste prijs!

Algemeen 447 keer gelezen

Inter Comfort meubelen is al meer dan 30 jaar gevestigd aan de van Foreestweg 10 - 14 in Delft. “Dus we hebben het een en ander al meegemaakt”, zegt Marcel Struijk. Als echte ras-ondernemer moet je altijd inspelen op de situatie, zoals met de coronapandemie. Nu de vakantie toch nog even wordt uitgesteld, kun je het vakantie gevoel in huis halen door een heerlijke fauteuil of bankstel te kopen!

Speciale actie
Omdat je nu veel meer thuis bent dan anders, merk je dat je stoel of bank toch niet meer zo lekker zit. De steun in de rug is weg, of je zit te laag… Dat merk je nu pas goed. Dan is het tijd om je te oriënteren voor een nieuwe stoel of bank. Inter Comfort is makkelijk te bereiken (gratis parkeren recht voor de deur). Er staan meer dan 60 fauteuils in de showroom: van groot tot klein en voor iedere beurs. Alle stoelen kunnen in stof of leder geleverd worden. Tevens geeft Inter Comfort nu een inruil/korting tot € 300,00 voor uw oude stoel of bankstel. 

Service
Marcel besluit: “Wij doen onze best om het iedere klant naar de zin te maken, zowel bij bezoek in de winkel als bij het verlenen van service. Want een stoel of bank kopen kun je overal, maar als er iets is, staan we voor u klaar. En… oh ja, ik durf te stellen dat wij de scherpste prijs hanteren! Kijk en vergelijk!”

Intercomfort meubelen
Van Foreestweg 10
2614 CJ Delft
tel: 015-213 6109


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant