Logan van Beek in actie voor Voorburg CC tegen ACC (foto: Catch of the Day BV).
Logan van Beek in actie voor Voorburg CC tegen ACC (foto: Catch of the Day BV).

Logan van Beek neemt Voorburg CC op sleeptouw

Sport 589 keer gelezen

Voorburg - Ruim een maand speelde hij in Engeland. Daarna keerde hij terug naar Nederland, waar hij voor VCC tegen het Amsterdamse ACC speelde. Logan van Beek gaf direct weer zijn visitekaartje af met vier wickets. Mede door zijn uitstekende bowlen kwam ACC niet verder dan 91 runs in 45 overs.

De eerste twee wickets nam Van Beek zelf voor zijn rekening en de derde ACC-batsman ving hij uit op het bowlen van Bas de Leede. Tussen de buien door probeerde ACC nog wat tegenstand te bieden, maar een prijs op de wickets zetten betekende tevens dat er tergend langzaam werd gescoord. 

Een  totaal van 91 runs voor zeven wickets was alles wat ACC kon opbrengen. Overigens was ook Viv Kingma na een blessure weer van de partij. Hij bowlde vier overs en nam een wicket.

Aryan Dutt sloeg in de eerste over gelijk een zes en zette de toon voor de Voorburgse run chase. Met 25 runs legde hij de basis voor de Voorburgse overwinning. Hij en zijn collega-openingsbat Mohit Hingorani gingen nog uit, maar Bas de Leede (topscorer met 40 not out) en Sybrand Engelbrecht overtroffen de Amsterdamse score probleemloos.

Voorburg CC rest nog twee wedstrijden vóór de play-offs: Dosti en HBS. Winst op het zwakke Dosti zou voldoende kunnen zijn voor plaatsing, maar de verschillen zijn klein dit jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant