Een jonge boer en een hoogzwangere vrouw ontmoeten elkaar bij toeval op zijn land (foto: Bowie Verschuuren).
Een jonge boer en een hoogzwangere vrouw ontmoeten elkaar bij toeval op zijn land (foto: Bowie Verschuuren).

Voorstelling van Karavaan Buitentheater op Molenwei

Actueel 238 keer gelezen

Leidschendam - De voorstelling KIEM van Karavaan Buitentheater maakt donderdag 19 augustus een stop op Buitenplaats Molenwei schuin tegenover de Drie Molens in Leidschendam. Tussen twee voorstellingen door spelen de theatermakers de Pubquiz ‘Etenstijd-Gewetenstijd’ tijdens het buitendiner.

KIEM speelt in de nabije toekomst. Schemering valt over de akkers. Een jonge boer en een hoogzwangere vrouw ontmoeten elkaar bij toeval op zijn land. Hij zit klem tussen de regelgeving van de overheid en een systeem, beheerst door agrarische multinationals. De vrouw is door iedereen in de steek gelaten. Tegen de heersende mores in besluit ze haar kindje toch te houden. Beiden zijn ze vastgelopen in een wereld van onbegrensde groei, waarin voor wat afwijkt geen plaats is. Schoorvoetend leren de twee elkaar kennen. Voor het eerst in lange tijd kunnen ze weer lachen. En zingen. Tot de vliezen breken…

De Pubquiz tijdens het buitendiner gaat over boer, burger en voedsel. Met een aardappel voor antwoord A, een prei voor antwoord B en een wortel voor antwoord C. 

In de groene arena onderin de dijk en tijdens het diner zijn vaste zitplaatsen. Voorstellingen zijn om 16.00 en 19.30 uur. Tickets kosten € 21,50 voor de voorstelling en € 22,50 voor het 3-gangen toneeldiner uit de streek. Reserveren voor het theater en het diner zie www.buitenplaatsmolenwei.nl/agenda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant