RKAVV-aanvoerder Remco Overdevest was net terug van vakantie en speelde een helft (archieffoto: AW).

RKAVV heeft haast in de voorbereiding

Sport 386 keer gelezen

Leidschendam - Alle spelersselecties zijn begonnen aan de voorbereiding op de (beker)voetbalcompetitie 2021-2022. Forum Sport, Wilhelmus, SEV en RKAVV Vrouwen spelen 4 september hun 1e bekerduel; Stompwijk’92 12 september.

RKAVV start de competitie in de hoofdklasse al op 29 augustus thuis tegen Purmersteijn. Zaterdag werd het 100-jarig jubileumseizoen met een onderhoudend oefenduel thuis tegen zaterdaghoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen (0-0) begonnen. Op reservedoelman Justin Groeneweg na kwam iedereen in actie.

Ceccucci, die aan zijn 5e seizoen bij RKAVV begonnen is, miste nog wel aantal spelers. Beide ploegen toonden aanvallend spel en kregen met name na rust kansen. Over beide helften was Ceccucci tevreden. “Met name over de conditionele prikkel die de spelers gehad hebben. Wat betreft het voetbal, technisch en tactisch gezien, zijn er nog veel verbeterpunten.”

RKAVV heeft haast. Ceccucci: “We hebben deze week een extra oefenduel bij BVCB ingelast om meer wedstrijdritme op te doen en om meer spelers aan het werk te willen zien. Over 3 weken begint onze competitie en hopelijk is iedereen er dan bij. En fit!”