Het zat mee met het weer tijdens de waterspelen in de laatste week van de zomervakantie (foto: pr SenW).
Het zat mee met het weer tijdens de waterspelen in de laatste week van de zomervakantie (foto: pr SenW).

Ruim 800 kinderen beleven een fantastische actieve zomervakantie

Actueel 287 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Ruim 800 kinderen hebben deze zomervakantie deelgenomen aan de Zomervakantieactiviteiten van Sport en Welzijn (SenW) Leidschendam-Voorburg. 

Tussen 17 juli en 28 augustus konden kids tussen nul en twaalf jaar meedoen aan 23 verschillende sportieve en culturele activiteiten; zo konden ze o.a. meedoen aan Overleven in de duinen, Skelterrace, Kinderkookcafe, Suppen, Zomercircus, Sport & Play, Beweegkriebels Festival, Schilderen met de Bloemenfee, waterspelen en de Vliet Clean Up.

De events vonden plaats in en rondom de gemeente Leidschendam-Voorburg op locaties als Meijendel, Jan Mulderveld, Scouting Hubertus Brandaan, Museum Swaensteijn, Playgrounds Prinsenhof en Corbulopark, EHC, Skatepark, Stompwijk’92 en Buitenplaats Molenwei. 

De organisatie kijkt vol trots en met plezier terug op een geslaagde zomervakantie. Ondanks het wisselende zomerweer hebben deelnemende kinderen een leuke, leerzame en actieve vakantie gehad. 

De volgende reacties geven een mooie impressie van het alom aanwezige enthousiasme bij de deelnemers: “Wat een geweldige activiteiten organiseren jullie. Het zijn er echt veel en er is echt overal aan gedacht. Ook een professionele organisatie, mijn complimenten.”

“Wat een leuke combinatie tussen sport en knutselen, de jongens hebben het leuk gehad.”

“Wij hebben drie heel blije en uitgeputte kinderen terug gekregen vanmiddag. Ze vonden het tof en hebben met enthousiasme over de experimenten en het suppen verteld. Wij verheugen ons op de volgende keer.”

“Stoepranden speelden wij vroeger vaak buiten. Wat leuk dat jullie dit aanbieden voor de jeugd”.

“Meester, waarom heb je niet gezegd dat sjalot een ui is? Van ui moet ik altijd huilen.”

“Heel erg leuk om eens samen een activiteit te doen” aldus opa met zijn kleindochter.

“Ik vond het water zuiveren echt heel gaaf! Als ik vast kom te zitten weet ik hoe ik iets kan drinken, alleen moet ik dan wel watjes bij mij hebben.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant