Het Rondane Kwartet in de Oude Kerk tijdens een eerdere editie van het Huygens Festival (foto: Michel Groen).
Het Rondane Kwartet in de Oude Kerk tijdens een eerdere editie van het Huygens Festival (foto: Michel Groen). Michel Groen

Aftellen naar het Huygens Festival 2021 is begonnen

Actueel 458 keer gelezen

Voorburg - Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september vindt voor de 15e keer in het Huygenskwartier Voorburg het Huygens Festival plaats. 

Het festival heeft in de afgelopen jaren een duidelijke plek veroverd op de culturele agenda in Leidschendam-Voorburg door de verrassende programmering met klassieke muziek, dans en poëzie, uitvoeringen van jong tot oud, van amateur tot professional en van solist, ensemble tot het Constantijn Sinfonietta. Een nieuw programmaonderdeel is wereldmuziek in De Voorhof (Herenstraat 77A) met optredens Majed Saraydeen & Friends, Sintoromarus en het Gamelan Ensemble Widosari. Ook is er een jazzpodium op het Stationsplein. 

Het thema van het Huygens Festival 2021 is Feest! Een mooi thema om de somberheid van alle coronamaatregelen met elkaar te verdrijven. Tijdens het festival geldt echter wel dat men alleen gevaccineerd, genezen of getest toegang heeft.

Zie hier voor het volledige programma van het Huygens Festival 2021 .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant