Het onderling contact tussen de bewoners van de straat kreeg door dit geslaagde feest weer een boost (foto: pr).
Het onderling contact tussen de bewoners van de straat kreeg door dit geslaagde feest weer een boost (foto: pr).

Bewoners Potgieterlaan vieren 25 jaar Zomerfeest

Actueel 468 keer gelezen

Voorburg - Wat ooit begon als een kinderfeestje op en rond de Potgieterlaan is na 25 jaar volwassen geworden en uitgegroeid tot een traditioneel en professioneel Zomerfeest vlak voordat het nieuwe schooljaar van start gaat. 

Dit jaar werd op zaterdag 28 augustus deze mijlpaal door de buurtbewoners gebruikt voor een vrolijk en zonnig samenzijn van verschillende generaties. In de latere uurtjes kwamen de jassen en vesten echter wel van pas maar het bleef nog lang aangenaam.

Precies 25 jaar geleden - in 1996 - werden de eerste stappen voor deze traditie gezet door kinderen die onder begeleiding van hun ouders ´s-avonds een feestje wilden organiseren op het speelveldje achter hun huis.Dit jeugdig initiatief is een kwart eeuw later uitgegroeid tot een bijzonder gebeuren voor iedereen inclusief spelletjes en muziek met natuurlijk ook lekkere hapjes en heerlijk drinken.

Doordat er vorig jaar door de maatregelen rond de Corona Pandemie geen Zomerfeest werd gehouden, was het dit jaar extra prettig elkaar te spreken bij het 25 jarig jubileum. 

Het onderling contact kreeg door dit feest weer een boost waardoor de komende herfst en winter vol energie omarmd kunnen worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant