De All You Need Is Love-caravan (foto: Oog voor elkaar).
De All You Need Is Love-caravan (foto: Oog voor elkaar).

Stuur een lieve boodschap in naar gemeente

Actueel 294 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Heeft u een lieve boodschap? Voor bijvoorbeeld een familielid, een vriend of vriendin, buren bij u in de straat, de sportvereniging, een klasgenoot of collega, een bijzondere vrijwilliger of een mantelzorger? Stuur uw boodschap in wellicht mag u uw boodschap opnemen in de enige echte All You Need is Love caravan.

Wethouder Juliette Bouw: “Iedereen zou het gevoel moeten hebben dat hij of zij ergens bij hoort. Iedereen vindt het fijn als hij of zij even aandacht krijgt, als er iemand is die aan je denkt. Zeker nu we door de coronacrisis tijdelijk minder mogelijkheden hebben om bij elkaar te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. Om een ander te laten weten dat u aan hem of haar denkt, geven we u graag de gelegenheid om een boodschap op te nemen.”

U kunt uw boodschap tot en met 10 september insturen. Indien uw boodschap wordt uitgekozen om op te nemen, krijgt u per e-mail een uitnodiging. De caravan komt speciaal voor de opnames naar Leidschendam-Voorburg.

De boodschappen worden verwerkt tot een mooie film, die tijdens de Week tegen Eenzaamheid (30 september tot en met 7 oktober) te zien is via social media. Misschien kunnen niet alle boodschappen worden opgenomen in de compilatiefilm. Daarom plaatst de gemeente ook een deel op een speciale pagina in de Gemeenterubriek.

Stuur uw boodschap in via www.lv.nl/boodschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant