Aan het einde van de dag telden de vrijwilligers ruim 300 kratten vol houdbare levensmiddelen (foto: pr Voedselbank).
Aan het einde van de dag telden de vrijwilligers ruim 300 kratten vol houdbare levensmiddelen (foto: pr Voedselbank).

Inzameling Voedselbank bij supermarkten groot succes

Actueel 225 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De inzamelingsactie van zaterdag 4 september bij de Albert Heijn in Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands), bij de Jumbo en de Albert Heijn in Voorburg (Julianaplein) is een groot succes geworden. 

De hele dag stonden de vrijwilligers klaar om producten in ontvangst te nemen. En ze stonden daar niet voor niets. Aan het einde van de dag telden zij ruim 300 kratten vol houdbare levensmiddelen. Vooraf was een lijstje gemaakt met producten die hard nodig zijn en die hebben de klanten gul gegeven. Zo was er een klant in de Jumbo op het Julianaplein die zelfs drie volle karren met levensmiddelen heeft gedoneerd. “Het is hartverwarmend om te zien hoe betrokken mensen zijn”, aldus een vrijwilliger.

De Voedselbank heeft veel hulp gehad van de vaste vrijwilligers maar ook van leden van de Rotary Club Voorburg, Rotary Club Voorburg Vliet, de Lions Voorburg, Lions Prinses Marianne, de Soroptimisten, de Protestantse Kerken en zelfs enkele straatgenoten.

De volgende inzamelingsactie is in december, vlak voor de Kerst. 

Bent u op zoek naar leuk, zinvol én dankbaar werk als vrijwilliger? De Voedselbank komt handjes tekort! Kijk voor meer informatie op www.voedselbanklv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant