Foto: v.l.n.r. Bart van Twillert, Peppa Pig, Mommy Bobbi Eden en attractiemanager Vincent Pronk (foto: Arnaud Roelofsz).
Foto: v.l.n.r. Bart van Twillert, Peppa Pig, Mommy Bobbi Eden en attractiemanager Vincent Pronk (foto: Arnaud Roelofsz). ARNAUD ROELOFSZ

Binnenspeeltuin Peppa Pig World of Play in Westfield Mall

Actueel 2.709 keer gelezen

Leidschendam - Binnenkort opent de allereerste Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin van Europa haar deuren in de Westfield Mall of the Netherlands.

Peppa Pig World of Play is een nieuwe binnenspeeltuin die peuters, kleuters en hun familie meeneemt in de magische wereld van Peppa Pig. Jonge kinderen ontdekken de avontuurlijke wereld van Peppa in meer dan 12 verschillende speelzones die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de bekende thema’s van dit wereldwijd populaire kindermerk.

Om dit te vieren, hebben zes Peppa Pig-fans uit de omgeving samen met Peppa Pig, attractie-manager Vincent Pronk, mommy Bobbi Eden en Unibail-Rodamco-Westfield Director Bart van Twillert de iconische gele regenlaarzen aangetrokken en samen de symbolische eerste modderige voetstappen gemaakt in aanloop naar de opening. Het moment markeert tevens de bouwstart van de binnenspeeltuin.

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin beschikt over alle faciliteiten om te spelen en te ontspannen. Zo is er een gethematiseerde foodtruck voor hapjes en drankjes, een picknickplaats met zitjes, een Peppa Pig winkel en zijn er - natuurlijk - modderpoelen om in te springen. De binnenspeeltuin is 1.500 m² en biedt twee uur speelplezier voor kinderen in de leeftijd 1 tot 8 jaar. Peppa Pig World of Play wordt beheerd door de wereldwijde recreatiegigant Merlin Entertainments Limited (Merlin) onder een licentie van Hasbro. Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin Leidschendam is de vijfde ter wereld. Voor meer informatie: peppapigworldofplay.com/leidschendam/

Attractie-manager Vincent Pronk verheugt zich op de komst van Peppa Pig World of Play in Leidschendam: “Peppa Pig is een van de meest populaire en geliefde animatiemerken ter wereld. De animatieserie wordt uitgezonden in meer dan 180 gebieden in maar liefst 40 talen. Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin Leidschendam is Merlins eerste locatie in Europa waar kleine Peppa Pig-fans in Peppa’s wereld kunnen springen. Dit geeft ons de kans om een magische ervaring te creëren voor de allerjongste bezoekers en hun familie. Hier kijken wij erg naar uit.”

Unibail-Rodamco-Westfield Director Bart van Twillert vult aan: “Wij zijn verheugd dat Merlin Entertainments de Westfield Mall of the Netherlands heeft gekozen voor de eerste Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin van Europa en de vijfde in de wereld. In ons centrum bieden wij een veilige omgeving voor jonge kinderen en gezinnen waarin zij een mix van entertainment, eten & drinken en winkelen kunnen ervaren. De attractie biedt straks twee uur speelplezier. Ervoor en erna kan men naar hartenlust genieten van al het andere dat deze ambitieuze ‘lifestyle destination’ biedt. Wij kijken ernaar uit om alle jonge Peppa Pig-fans in Leidschendam te ontvangen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant