Op speciaal uitgezette kleine veldjes werd een super gezellig sportief toernooi gespeeld zonder bekers en prijzen (foto: Hans de Reijer).
Op speciaal uitgezette kleine veldjes werd een super gezellig sportief toernooi gespeeld zonder bekers en prijzen (foto: Hans de Reijer).

Walking footballtoernooi SEV kent alleen maar winnaars

Sport 490 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen week, op de 59e verjaardag van SEV, startten zo’n honderd 60-plus voetballers in 10 teams voor het eerst na een onderbreking van 2 jaar weer met een klein walking footballtoernooi.

In 2 poules en op 4 speciale kleine veldjes werd onder leiding van 4 scheidsrechters een super gezellig sportief toernooi gespeeld zonder bekers en prijzen, wel 100 prijswinnaars van een heerlijke dag in de buitenlucht en beweging met zelfs nog tot bijna het einde van het toernooi een mager zonnetje er bij. Na afloop werd de inwendige mens onder het toeziend oog van Mirjam Blom van Sport en Welzijn versterkt. Een lunchbuffet, met diverse belegde broodjes en gezonde drankjes was verzorgd door een aantal enthousiaste SEV vrijwilligers en werd aangeboden door anonieme sponsors. Na afloop uiteraard was er natuurlijk een ‘Derde Helft’.

De club wandelvoetballers bestaat uit alle voetbal bloedgroepen vanaf 60 jaar uit Leidschendam- Voorburg e.o. Iedere maandag- en donderdagmiddag wordt getraind we en zijn er onderlinge partijtjes. Af en toe wordt elders in de regio meegedaan aan een toernooi. Gerard Heijnen (ex-Wilhelmus ), Jan van Haastrecht (ex-Forum Sport), Pieter Korving en Wim Jansen (SEV ) ontvangen je graag voor een kennismaking, proeftraining of persoonlijke informatie. 

Kijk voor informatie ook op allstars.sev@hotmail.com of 06-51198420. Meer info over SEV op www-sev.voetbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant