Sintvooriedereen wil op 5 december 15.000 kinderen blij maken en vraagt daarvoor uw stem en steun (archieffoto).
Sintvooriedereen wil op 5 december 15.000 kinderen blij maken en vraagt daarvoor uw stem en steun (archieffoto).

Stem op Sintvoorieder1voor Rabo Clubsupport

Actueel 225 keer gelezen

Leidschendam - Sintvoorieder1 is één van de verenigingen die kans maakt op een financiële bijdrage van Rabo Clubsupport. 

Stichting Sintvoorieder1 zet zich al 12 jaar in om kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank, of die te maken hebben met huiselijk geweld, een sinterklaaskado te geven. Het hele jaar wordt toegewerkt naar dé dag op 5 december. “Dit jaar willen we 15.000 kinderen blij maken. We kunnen uw stem dan ook hard gebruiken!”

De financiële bijdrage van Rabo Clubsupport wordt gebruikt voor de aankoop van kado’s voor oudere kinderen (12-18 jaar). Hiervoor zijn goederendonaties beperkt, maar ook zij verdienen gelijktijdig met hun jongere broers of zussen een liefdevol kado op Sinterklaasavond. Het gaat om inclusiviteit en een warm gebaar voor alle minderbedeelde kinderen. 

Rabobank heeft als coöperatie geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar gaat een deel van de winst terug naar de maatschappij. De leden beslissen mee waar dat geld naartoe gaat. Tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete club, stichting of vereniging. In november zijn de finale uitreikingen en horen alle deelnemende clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen. 

Meer weten of doneren? Kijk op www.sintvoorieder1.nl, check Facebook en instagram of mail naar info@sintvoorieder1.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant