Afbeelding

BLOM-DSW zoekt een bedrijfsautotechnicus

Algemeen 196 keer gelezen

BLOM-DSW is dé bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van DAF trucks, Iveco lichte bedrijfswagens en Fiat Professional bedrijfswagens heeft BLOM-DSW drie sterke merken onder één dak. Van 500 kg tot 72-ton totaal gewicht, BLOM-DSW kan het u leveren.

Naast een betrouwbaar advies bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen staan onze medewerkers dagelijks klaar om u te helpen op het gebied van service en onderhoud. In de loop der jaren heeft BLOM-DSW een reputatie opgebouwd op het gebied van milieuvoertuigen en het onderhoud van campers. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Met de Fiorino, Doblo, Talento en Ducato levert Fiat Professional een zeer compleet gamma aan bedrijfswagens. Kleinere bestelwagens, grotere bussen of een open laadbak, Fiat kan het leveren. Voor het zwaardere segment t/m 7-ton bent u bij de Iveco Daily aan het juiste adres. Het robuuste ladderchassis, de comfortabele Hi-Matic automaat en een uitgebreid motorgamma maken van de Daily een sterke en betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden. DAF levert met haar range de perfecte truck voor elke toepassing. De LF is uitermate geschikt voor in de stad, de CF is ontwikkeld voor nationaal transport en de XF voldoet aan alle eisen en wensen bij het ritten over lange afstanden. In 2021 heeft DAF haar modellenrange vernieuwd, de aandrijflijnen verder verbeterd en naast de LF CF en XF de range uitgebreid met de XG en XG+. Hiermee neemt DAF een leidende rol als het gaat om comfort, veiligheid en efficiency.

Uit de krant