De Jumbo Foodmarket in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam (foto: pr).
De Jumbo Foodmarket in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam (foto: pr).
Westfield Mall

Jumbo Foodmarkt wordt nu alweer verbouwd

Actueel 8.597 keer gelezen

Leidschendam - Van zondag 31 oktober 17.00 uur tot vrijdag 5 november 10.00 uur is Jumbo Foodmarkt Koornneef, gevestigd in de Westfield Mall of the Netherlands, gesloten wegens een verbouwing. 

Er gaat wel het een en ander veranderen. Zo wordt het assortiment van alle afdelingen flink uitgebreid én er worden nieuwe keukens toegevoegd, zoals een Landwaart Culinair keuken waar je terecht kunt voor de meest verse maaltijden. Daarnaast krijgt het Foodcafé meer zitplekken en een nieuwe look & feel.

Sinds de winkel is overgenomen, worden er producten van Bakker Van Maanen, Schmidt Zeevis, Vandersterre kaas en Slagerij Zwaard verkocht. Na de verbouwing komen hier ook nog de specialiteiten van Landwaart Culinair uit Maartensdijk bij.

Als u extra vlot wilt winkelen en niet in de rij wilt staan voor de kassa, dan kan dit kan na de verbouwing bij de Self Check Outs. Op dit plein kunnen klanten afrekenen met een handscanner of enkele losse producten snel afrekenen.

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 5 november om 10.00 uur. De eerste 150 klanten worden verrast met een boeket en tot en met zondag 7 november ontvangen klanten bovendien een gratis appeltaart bij besteding vanaf €25 aan boodschappen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant