Tobi Kooiman (foto: Anne van Zantwijk).
Tobi Kooiman (foto: Anne van Zantwijk).
theater

Best of Tobi Kooiman in het Veur Theater

Actueel 287 keer gelezen

Leidschendam - Best of van Tobi Kooiman is op vrijdag 29 oktober om 20:30 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten à €16,50 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.
Reacties uit de pers: ‘’Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs.

Tobi heeft inmiddels ruime ervaring op de verschillende comedypodia. De Volkskrant tipte hem als een van de drie grootste comedytalenten van 2021. Naast de Publieksprijs Cameretten 2019, won Tobi ook de Publieksprijs Comedy Talent Award 2016 , de Talent Comedy Award 2016 en de Juryprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015.
Tobi komt eraan, en snel ook. Mis dit grote talent niet! 

Cameretten
Ook dit seizoen trekt de finalistentournee van Cameretten overigens weer door het land. Op vrijdag 11 februari (2022) zijn de finalisten van 2021 te zien in het Veur Theater. Tijdens deze avonden maken de cabaretiers hun debuut op het podium. Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland. Neem bijvoorbeeld Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Dus hier kunt u dergelijke komieken gezien voordat ze stadions uitverkopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant