Burgemeester Jules Bijl kwam het diamanten bruidspaar De Steur-Pronk in WZH Vliethof in Voorburg feliciteren (familiefoto)..
Burgemeester Jules Bijl kwam het diamanten bruidspaar De Steur-Pronk in WZH Vliethof in Voorburg feliciteren (familiefoto)..

Echtpaar De Steur-Pronk 60 jaar getrouwd

Actueel 795 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De heer en mevrouw De Steur Pronk vierden op 24 oktober hun 60-jarige huwelijk. Burgemeester Jules Bijl kwam hen daar mee feliciteren in WZH De Vliethof in Voorburg.

Mevrouw T. de Steur-Pronk (85), woont nog thuis aan de Prinses Annalaan in Leidschendam en de heer C.H. de Steur (86), in het WZH De Vliethof, Raadhuisstraat 2 in Voorburg. Zij wonen sinds 20 maart 2020 helaas gescheiden als gevolg van de dementie van de heer De Steur. De liefde voor elkaar is echter tot op de dag van vandaag gewoon gebleven.

De familie probeert zoveel als mogelijk bij elkaar te zijn in de zorginstelling. Daar kwamen zij dan ook bij elkaar om deze mijlpaal te vieren. Naast het bezoek van de zeer meelevende en invoelende burgermeester Bijl deden ook de verpleging en zorgmedewerkers van WZH De Vliethof hebben er alles aangedaan om er een mooie middag van te maken.

De heer De Steur is in zijn leven werkzaam geweest bij de SER als afdelingshoofd van de afdelingen Post, Repro en archiefzaken. Daarnaast was hij vrijwilliger in allerlei bestuursorganen en zeer actief als lid en bestuurder van het Christelijk Residentie Mannenkoor. Mevrouw de Steur-Pronk heeft naast diverse parttime functies haar leven lang vrijwilligerswerk gedaan, eerst als fruitperser en verzorger in Ziekenhuis Antoniushove en daarna ruim 25 jaar lang als vrijwilliger bij WZH Schoorwijck. Ze zijn allebei voor hun vrijwilligerstaken koninklijk onderscheiden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant