De cast bestaat uit: Marien van Leeuwen, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Damian van den Bergen en Monique Rapati (PR foto: Bright Fotografie)
De cast bestaat uit: Marien van Leeuwen, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Damian van den Bergen en Monique Rapati (PR foto: Bright Fotografie)
theater

Klucht van De Gezellen in Het Veur Theater

Actueel 452 keer gelezen

Leidschendam - Er is door De Gezellen hard gerepeteerd de afgelopen tijd en met veel plezier brengen zij in november de klucht ‘De Fantastische Anna’ van de auteur Marc Camoletti. Regie (en bewerking) is in de vertrouwde handen van Ruud Klootwijk.

Een getrouwd stel besluit dat het weekend het uitgelezen moment is om hun buitenechtelijk avonturen. Ze hebben allebei zo hun plannetje om de ander, zonder argwaan op te wekken, op verlengd weekend te sturen zodat zij het appartement met hun respectievelijke geliefde voor zich alleen hebben. Maar ook de huishoudster Anna moeten ze het appartement uit zien te krijgen.

Lijkt allemaal goed geregeld. Alle drie verlaten ze voor een lang en goed gevuld weekend het appartement. Alleen… de huishoudster is stiekem thuisgebleven en de man en de vrouw keren ook terug met hun minnaars. Dan zou je zeggen: Dat loopt natuurlijk helemaal mis. Dat zou zo maar kunnen, maar gelukkig is de huishoudster Anna er nog. Nadat Anna beide koppels betrapt, regelt ze op fantastische wijze het verkeer zodat de één de ander niet tegen het lijf loopt. Dat lukt aanvankelijk goed, maar net niet goed genoeg, met een reeks vreemde confrontaties als gevolg. 

De cast bestaat uit: Marien van Leeuwen, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Damian van den Bergen en Monique Rapati. Speeldata zijn: 5-6-12-13-19-20 november om 20:15 uur (kassa open vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur) en op 7-14-21 november om 14:15 uur (kassa open vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur).

Kaarten à €13,00 (inclusief drankje na afloop) zijn te bestellen via www.degezellen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant