Toost op de goede samenwerking (archieffoto: Zoals Hein het Ziet!)
Toost op de goede samenwerking (archieffoto: Zoals Hein het Ziet!) Dick Janssen

Eindejaarsbijeenkomst MKB-LV in Rijswijkse Schouwburg

Actueel 350 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het MKB Leidschendam-Voorburg organiseert op maandag 6 december gezamenlijk met zeven omringende ondernemingsverenigingen een eindejaarsbijeenkomst. De speaker is Marit van Bohemen.

Voor deze bijeenkomst is een aansprekende performer gecontracteerd, te weten topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Hij is gastdocent bij enkele universiteiten en biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 550.000 mensen bezochten zijn sessies. 

De bijeenkomst vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg aan de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Om 19.30 uur is de inloop met koffie en lekkernijen en vervolgens buigen de ondernemers zich vanaf 20.15 uur in een plenaire sessie kort en bondig over het thema: ‘Hoe maken of houden we onze bedrijventerreinlocaties toekomstbestendig?’ Vanaf 21.00 uur spreekt Richard van Hooijdonk. Van 22.00 tot 23.30 uur is er een feestelijke borrel. Uiteraard is er ook voldoende tijd om met elkaar bij te praten en nieuwe verbindingen te leggen.

Om deze bijeenkomst bij te wonen kunt zich aanmelden op bbr-rijswijk.nl/eindejaarsbijeenkomst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant