Afbeelding

Vacature bij Van Niel en Zonen Loodgieters

Algemeen 104 keer gelezen

Delfgauw - Van Niel en Zonen Loodgieters zoekt als nieuwe collega een ervaren allround loodgieter (dakdekker).

In ons familiebedrijf in Delfgauw werk je als allround loodgieter. Je voert verschillende werkzaamheden uit aan installaties op het gebied van water, gas, riolering en sanitair. Het zou heel fijn zijn als je ook ervaring hebt als dakdekker en bekend bent met zink-, koper- en loodwerk. Andersom mag natuurlijk ook, een dakdekker met ervaring als loodgieter.

- ERVAREN ALLROUND LOODGIETER (DAKDEKKER) -

Werkomschrijving

Loodgieter
Het zelfstandig uitvoeren van verschillende werkzaamheden aan installaties op het gebied van water, gas, riolering en sanitair. Denk hierbij aan het aanleggen/aanpassen/repareren van leidingwerk, het plaatsen/repareren van sanitair, het aanbrengen van waterontharders, heet waterkranen, ventilatieboxen, het aanbrengen/vervangen van radiatoren, vloerverwarming, cv-ketels.

Dakdekker
Het repareren en vervangen van bitumen en/of zinken daken. Het aanbrengen/vervangen/ repareren van lood-, koper- en zinkwerk. Denk hierbij aan goten, hemelwaterafvoeren, dakkapellen enz.

Wij zoeken
Een ervaren loodgieter die in het bezit is van rijbewijs B (B/E) en voor het contact met onze klanten
goede beheersing van de Nederlandse taal heeft.

Wij bieden
Een veelzijdige baan, salaris en vakantiegeld, vakantiedagen + adv dagen en pensioenregeling. Daarnaast krijg je voor je werk een bedrijfsauto met gereedschap ter beschikking.

Heb je interesse
Stuur je sollicitatie aan: info@vannielloodgieters.nl.

www.vannielloodgieters.nl


Uit de krant

Uit de krant