Afbeelding

Banenalarm: morgen al aan de slag bij de Borstelman

Algemeen 97 keer gelezen

De Borstelman uit Pijnacker zoekt volop personeel. Jongeren vanaf 16 jaar zijn al welkom. Het werk is leuk, lekker buiten en het salaris is heel goed. Ook mensen met een 0-urencontract en ZZP’ers op zoek naar klussen zijn welkom. Ook gepensioneerde enthousiastelingen zijn welkom. Alle leeftijden, mannen, vrouwen: stuur vandaag nog een e-mail. Dan kun je morgen al aan de slag.

Mail naar: info@deborstelman.nl 

De Borstelman reinigt met een gepatenteerde borstelstoomtechiek opritten, stoepen, vlonders en terrassen zonder ze te beschadigen. En zonder gebruik van chemicaliën. Het is heel simpel: de borstels en stoom doen het werk. Het enige toe te voegen bestanddeel om een goede werking van de reinigingsproces te realiseren, is water.

Chemicaliën of reinigingsmiddelen worden niet gebruikt. Beplanting rondom een oprit, tuinpad of terras loopt zo nooit schade op. Tevens wordt het milieu niet aangetast op deze manier. De Borstelman garandeert een milieuvriendelijke aanpak, die overal veilig toepasbaar is.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige mensen die het leuk vinden om bij de mensen of bedrijven de borstel / stoom werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of van 17.30 tot 20.30 uur door de weeks. In het weekend van 09.00 tot 16.00 uur. Dus enkele uren per week is ook mogelijk.

Afwisselend werk, waarbij je op leuke plekken werkt en met mensen in contact komt. Interesse stuur een email naar: info@deborstelman.nl.

Uit de krant