Vrijwilligerswerk levert veel op. Het is allereerst leuk en zinvol. En het is vaak een goede manier om andere mensen te leren kennen.
Vrijwilligerswerk levert veel op. Het is allereerst leuk en zinvol. En het is vaak een goede manier om andere mensen te leren kennen. Yuri Arcurs

Vrijwilligersmarkt voor elkaar gemeentehuis Leidschendam

Algemeen 417 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - LVvoorElkaar organiseert op zaterdag 9 april van 10:00 uur tot 14:00 uur een vrijwilligersmarkt, waar vrijwilligersorganisaties en (potentiële) vrijwilligers met elkaar in contact komen. Dus ben je op zoek naar passend vrijwilligerswerk of wil je meer weten over vrijwilligerswerk, dan is dit je kans.

Er zijn ruim 25 organisaties aanwezig die graag met je in gesprek gaan. Laura van LVvoorElkaar: “Fijn dat er zoveel verschillende organisaties zich hebben aangemeld. Denk aan een zorginstelling als WZH maar bijvoorbeeld ook de Leidschendamse Speeltuinvereniging. Heel divers, en dat geldt ook voor vrijwilligerswerk: je kunt echt van alles en nog wat doen; teveel om op te noemen.” En, merkt Laura nog even op, “Qua tijdsbesteding is er van alles mogelijk: af en toe een uurtje vrijwilligen of je flexibel inzetten is helemaal van deze tijd. Ga vooral met elkaar in gesprek. Vrijwilligerswerk levert veel op. Het is allereerst leuk en zinvol. En het is vaak een goede manier om andere mensen te leren kennen. Vrijwilligerswerk kan daarnaast ook leerzaam voor je zijn. Kortom, genoeg redenen om aan de vrijwillige slag te gaan”.

De markt vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Leidschendam. De lijst van de deelnemende organisaties staat op www.lvvoorelkaar.nl/vrijwilligersmarkt

Meer informatie op www.lvvoorelkaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant