Afbeelding
Lezersactie

Win een Colomba di Pasqua van Vino e Basta

Algemeen 338 keer gelezen

Wil je de Paasbrunch echt bijzonder maken? In Italiรซ komt er met Pasen vaak een Colomba di Pasqua op tafel. Het wordt volgens een eeuwenoude traditie gebakken in de vorm van een duif, als symbool van de vrede. De Colomba is een soort paasbrood of -cake die onmisbaar is bij de Paasbrunch, met een cappuccino, maar die het ook prima doet als dessert, met een bolletje roomijs.

Wil jij kans maken op een originele Colomba di Pasqua? Het team van Vino e Basta - geeft drie smaken weg - en komt het paasbrood persoonlijk bezorgen. Mail naar info@vinoebasta.nl o.v.v. โ€œWinactie Colomba di Pasquaโ€ en je hoort zaterdag aan het einde van de middag of je gewonnen hebt!


Wil je ook genieten van een Italiaans paasbrood? Rechtstreeks vanuit Le Marche komen de Colombaโ€™s van Quacquarini, in drie smaken. Kijk op: vinoebasta.nl.

De klassieke ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ, met gekonfijte sinaasappel zoals de traditie voorschrijft, geproduceerd met de beste ingrediรซnten.

Ook de ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ ๐—ฎ๐—น ๐—ฐ๐—ฎ๐—ณ๐—ณ๐—ฒฬ€ met koffie is echt een aanrader. Door de mix van koffie en chocolade is het deeg wat donkerder en heerlijk intens van smaak, verrijkt met een knapperig glazuurlaagje met hazelnootkorrels en suiker.

De ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฎ ๐——๐—ข๐—–๐—š is zacht en aromatisch en verrijkt met heerlijke bosvruchten en met de onnavolgbare smaak van de meest bijzondere wijn van wijnhuis Quacquarini.


Natuurlijk heeft Vino e Basta ook hรฉรฉrlijke wijnen en bubbels voor Pasen. Neem een kijkje op de website, ze helpen je graag verder. E-mail: info@vinoebasta.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant